Mengikut Masa Anda!

Anda sendiri tentukan bila anda ingin melakukan “marketing” tanpa sebarang jadual kerja!

Pendapatan Tanpa Had

RM 200 untuk setiap pendaftaran yang berjaya anda lakukan dan yang hebatnya ia tanpa had!

Potensi luar biasa

Pasaran pendidikan yang tiada had malah makin berkembang merupakan potensi projek ini luar biasa!

Apakah Projek MUTAWWIF

ANDA PERLU TAHU NI!


  

Kami adalah sebuah organisasi yang memulakan dan menguruskan program Diploma Mutawwif yang pertama seumpamanya di dunia. Ia bertujuan membina personal Mutawwif professional yang bakal mengiringi jemaah Haji dan Umrah. Program ini telah mendapat pengiktirafan Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia dan telah dilaksanakan di beberapa buah IPT Awam dalam negara. Maka kami perlukan anda untuk bersama – sama mempromosikan program ini kepada seluruh masyarakat di Malaysia!

1200

Pelajar

Didaftarkan

69

Tenaga

Pengajar

87

Institusi IPTA

Usahasama

17

Anugerah

Pengiktirafan

Bagaimana Anda Menjana Pendapatan Dengan

PROJEK MUTAWWIF

Pendaftaran Affiliate

Anda hanya perlu klik link yang diberikan dan isi maklumat ke dalam borang yang telah disediakan. Pastikan anda mengisi maklumat yang betul untuk memudahkan proses semakan pendaftaran.

Semakan Pendaftaran

Pihak kami akan membuat semakan maklumat pendaftaran anda bagi memastikan tiada “spamming” yang berlaku dan akan meluluskannya dalam jangkamasa 24 jam dari masa anda mendaftar.

Akaun Akses

Setelah semakan dibuat, kami akan menghubungi anda dan memberikan akaun untuk anda membuat semakan jualan yang bakal anda jayakan serta untuk mendapatkan link promosi bagi melaksanakan pemasaran.

Pembayaran Komisyen

Sistem akan membuat kiraan berdasarkan jumlah pendaftaran yang berjaya anda lakukan dan bayaran akan dibuat terus ke akaun bank yang telah anda daftarkan mengikut tarikh “cut off” yang ditetapkan.

 Hubungi Kami Melalui

TWITTER

 Hubungi Kami Melalui

FACEBOOK

 Hubungi Kami Melalui

YOUTUBE

× Whatsapp kami